LIKE! LIKE! LIKE!

Thursday, October 31, 2013

Hari Terakhir Persekolahan Tahun 2013 :(

         Assalamualaikum,hy!Hari ni aku nk crita sikit pasal tajuk di atas iaitu hari terakhir persekolhan thun 2013...Hmmm seriously aku sesangat la sedih sbb nya thun ni la last aku dpt jmpa Alip dan kwn2 yg lain....Hmm...Alip akn brpndh di Changloon,kwn2 yg len akn amik haluan masing2 iaitu ada akn pergi ke skolh len ada yg stay dan ada yg akn pindh...Tobat sedih kut :/ Dh la cuti skolh dh start,,so agak hppy dan sdih jgak la...yg hppy nya sbb aku akn cuti almost 2 month and yg sedihnya aku akn rndu kwn2 aku,dan x dpt jmpa setiap pgi..:') 23 hari bulan 12 ni pulak tibalah masanya untuk tau result PMR aku..OMG!!! Serious ketaq  dik!dik!dik! baq ag!!Hope aku dpt result g cemerlng dan dpt prgi ke skolh yg lbih baik..klu x dpt skolh yg lbih baik pun maybe akn stay skolh skrg ni or ikut mak aku pergi skolh kt KL :'( . Aku dan badrina cadang nk p skolh sains pokok sena...x taw akn dpt ke x?hope dpt la..:'( Hari ni jgak aku n the geng mnggila di pusat sumber bersma cikgu ani iatu cikgu perpustakaan..huhuh jum kita tngok gmbr kmi mnggila di webcm lptp aku...ahhahah xD





        Hari ni disbbkn hari terakhir persekolhn untk thun 2013 ni skolh aku wt aktiviti mcm2..tpi aku,badrina dan filzah hnya msuk pertndingn reka cipta dngn mnggunakan bhn kitar semula..haha tobat lawak!sbbnya aku buat penguin dngn mnggunakn botol..hahaahha xD tpi nk wt cm mna kmi x dpt hadiah...hmmm.....yg lgi mlawakkn aku bila cikgu yg judge rekacipta aku cikgu kata"Penguin ni gemok dan comel mcm kamu cuma dia lgi chubby"ahhahaha xD hadoiiiii....cikgu mcm tau2 ja kwn2 skolh pakat2 dk bgi gelaran aku sbgai "PENGUIN" ahaha xD knngn ni mmng aku x kn lupa smpai bila2..hahahah xD nak tngok x hasl reka cipta aku gabungan dngn reka cipta badrina dn filzah...jum kita tngok...aha xD

     Hahhaha ! lawak kn???? xD hehehhe aku hnya rekacipta si penguin tu ja..yg len smua rekaan badrina dn filzah....hahahahah xD....cikgu mat izitu cikgu kaunseling dia ckp penguin tu muka mcm muka aku ja...ahahhaha xD ahha acm?comel x penguin aku reka???hahahahah xD lpas kmi buat reka cipta ni kmi lepak2 kt pusat sumber sekolh..lpas aku mula la wt video gila2 dngn alip tpi sorry sbbnya x dk suara,,,hnya nmpak reaksi kmi dua ja..nk tngok x?ahhahhahah jum
video
     Hahah!!!gilakn kmi berdua..haha klu x nk ajak badrina wt video ni tpi dh badrina dk sebok men fb ja...hahhahaha xD.....Alip sbnarnya dia malu nk wt tergegey mcm aku..ahahhah tpi dsbbkn dipaksa sruh buat..ahahahahah xD klu da spa2 yg x suka tngok ni smua long jngn dtg tngok lgi blog aku..trima kasih...^^ aku hnya nk kongsi pa yg aku buat untuk hri ni...so bkn sja2 gedik nk buat smua ni..:D btw lpas aku wt video gila ni aku mula la dtg prangai aku yg gila2 dn tergegey ni iatu aku tngkp gmbr wan,badrina dn kwn2 yg len msa kt PSS xD nk tngok x??haha jum2


         Hahha ! nmpk brtapa tergegeynya aku bila bergmbr dngn kwn2..--"hahahha so what?ada aku kesah !so inilh gmbr thun terakhir persekolhn aku pada thun 2013 ni..^^ thun ni bnyk sungguh knngn manis dn knngn pahit,,:') sgala memori untk thun aku aku akn ingt sllu..:') x sngka btul thun 2013 ni nk abih dah..dn aku pulak x sngka akn masuk form 4 ahahhaha xD lgi brapa thun g aku nk skolh..hahhahaahha lpas abih skolh mnngh msuk universiti pulak..ahhaahah xD nmpk x ketergegey dia disitu..huhuhuh ! xD  so smpai dsini jela aku updte untuk hari ni dan kisah hri terakhir aku skolh..:)) so,,,take care smua ....:) bye2